Monitorimi i Zemrës me Pajisjen më të re në botë!

MONITORIMI I ZEMRËS ME PAJISJEN MË TË RE NË BOTË!

Në Klinikën Digjitale, ofrohet pajisja më e re në botë për monitorimin e zemrës!
Monitoroni zemrën tuaj 24 orë pandërpre, në shtëpi, në shëtitje apo gjatë aktivitetit fizik!
CORTRIUM – pajisje luksoze, e lehtë, pa tela dhe fasha, rezistente ndaj djersës, e përpiktë në analizë, e përshtatshme për ju!
Klinika Digjitale – ju siguron analizën, interpretimin dhe inçizimin me EKG gjatë 24 orëve!
Ky shërbim ofrohet vetëm për anëtarët e Klinikës Digjitale