Programi i Mendimit Sekondar

PROGRAMI I MENDIMIT SEKONDAR

Mendimi Sekondar Standard

Mendimi Sekondar Standard

Ofron çmimin më të mirë për shërbimin. Pacientët mund të kërkojnë mendim sekondar nga mjekë të njohur duke përdorur programin tonë unik për transferim dhe ruajtje të imazherisë.

Mendimi Sekondar Premium

Mendimi Sekondar Premium

Pacientët mund të marrin një mendim sekondar nga mjekë në institucione të njohura në botë duke përdorur programin tonë unik për transferim dhe ruajtje të imazherisë. Për këta pacientë, Klinika Digjitale ofron mbështetje për trajtim jashtë vendit.

Mendimi Sekondar Special

Mendimi Sekondar Special

Ky mendim sekondar mund të sigurohet nga mjekët më të mirë në botë. Është e vështirë dhe gati e pamundur për ju të udhëtoni në SHBA që të merrni mendim nga mjekët më të mirë atje. Klinika Digjitale, me një çmim të arsyeshëm, ju mundëson të merrni një mendim sekondar brenda 5-10 ditësh duke përdorur programin tonë unik për transferim dhe ruajtje të imazherisë.