Mendimi Sekondar Standard

Mendimi Sekondar Standard

Mendimi Sekondar Standard ofron çmimin më të mirë për shërbimin dhe ju mundëson marrjen e mendimit për trajtimin tuaj, i cili ofrohet duke filluar nga €799.
Pas anëtarësimit tuaj, juve do ju caktohet Mjeku Personal për përcjelljen e gjendjes suaj shëndetësore dhe për kompletimin e dokumentacionit mjekësor për marrjen e mendimit sekondar.
Ky shërbim ofrohet vetëm për anëtarët e Klinikës Digjitale!