Dr. Ymer Durmishi

Dr. Ymer Durmishi

Kirurg

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu me Dr. Ymerin, kirurgun me përvojë nga Hôpitaux Universitaires de Genève në Zvicër, tani i punësuar në Kosovë.

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Ymerit çdo gjë për problemin tuaj kirurgjik, apendiksin, gurët në kanalin biliar dhe shqetësimet tjera kirurgjike. Dr. Ymeri do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për shërimin tuaj.