Dr. Vesel Skenderi

Dr. Vesel Skenderi

Kirurg

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu online me Dr. Vesel Skenderin, specialist i Kirurgjisë dhe Ultrasonist në Mjekësinë Klinike me përvojë shumë vjeçare.
Dr. Veseli ka kryer specializimin “Ultrasonografia në Mjekësinë Klinike” si dhe ka përfunduar trajnimin për Kirurgji Laparoskopike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Zagrebit. Në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup, ka përfunduar trajnimin për Ultrasonografi Intervente. Ai poashtu ka përfunduar edhe trajnim për operacionet e Gjëndrës Tiroide në Fakultetin e Mjekësisë në Edirne, Turqi.
Dr. Veseli ka qenë prezentues dhe pjesëmarrës aktiv në shumë simpoziume mjekësore kombëtare dhe ndërkombetare.

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Veselit çdo gjë për problemin tuaj shëndetësor si shqetësimet tjera kirurgjike, ai do ju dëgjon me kujdes dhe do ju ndihmon në diagnostifikimin dhe sygjeroj trajtimin më të mire për shërimin tuaj.