Dr. Rukije Mehmeti

Dr. Rukije Mehmeti

Pulmologe
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu online me Dr. Rukije, pulmologen e njohur Kosovare. Dr. Rukije është autore dhe pjesmarrëse në kongrese, konferenca dhe simpoziume kombëtare dhe ndërkombëtare për sëmundjet e mushkërive dhe Tuberkulozit! Dr. Rukije do ju ndihmon në trajtimin e bronkopneumonisë dhe sëmundjeve tjera të mushkërive!


Para konsultimit online, ju duhet të dërgoni në [email protected] të gjitha analizat laboratorike, raportet e mëhershme mjekësore, Rtg dhe imazheritë me CT dhe MRI! Të gjitha këto raporte do i ndihmojnë Dr. Rukije të kuptoj më mirë ankesat tuaja dhe të ju sygjeron tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!