Dr. Massimiliano I. Mungo

Dr. Massimiliano I. Mungo

Kirurg

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu me Dr. Massimiliano I. Mungo, Kirurgun e njohur Evropian! Dr. Massimiliano është Drejtor në Departamentin e Kirurgjisë në Poliklinikën Luigi Di Liegro Romë, Itali dhe mjeku i parë nga Italia i cili do shërbej në Klinikën Digjitale.

Në terminin e rezervuar, aktivizo kompjuterin me kamerë dhe nga shtëpia juaj, tregoi Dr. Massimilianos çdo gjë për sëmundjen tënde, imazheritë me CT, MRI, analizat laboratorike dhe raportet mjekësore! Dr. Massimiliano do dëgjon me kujdes ankesat tuaja dhe do ju sygjeron tretmanin më të mirë për sëmundjen tuaj!