Dr. Liridon Selmani

Dr. Liridon Selmani

Urolog

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu online me Dr. Liridon Selmanin, urologun e njohur Kosovar, i shpallur në vitin 2015 urologu më i mirë i ri në Evropën Juglindore. Dr. Liridoni është i angazhuar në projektin e Universitetit Mjekësor të Vjenës për detektimin e hershëm të karcinomës së prostatës. Ai do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do trajton sëmundjen tuaj duke përfshirë edhe karcinomën e prostates.