Dr. Lamia Kallel

Prof. Dr. Sci. Lamia Kallel

Gastroenterologe-Hepatologe
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Dr. Kallel është Profesoreshë e Gastroenterologjisë dhe Hepatologjisë në Universitetin e Mjekësisë në Tunizi dhe Drejtoreshë në Departamentin e Gastroenterologjisë në Spitalin Mahmoud El Matri, Ariana, Tunizi!
Dr. Kallel kryeson disa komitete nacionale dhe shoqata profesionale ndërkombëtare. Ajo është edhe autore dhe koautore e shumë punimeve shkencore dhe botimeve profesionale!


Në terminin e rezervuar vetëm për ju, nga shtëpia juaj, tregoni Dr. Kallel çdo gjë për sëmundjen tuaj, ajo do ju ndihmon në trajtimin e sëmundjeve të traktit digjestiv, të lukthit, zorrëve duke përfshirë Morbus Crohn, Kolitin Ulçeroz si dhe sëmundjet e heparit dhe pankreasit.
Ajo do dëgjon me kujdes ankesat tuaja dhe do ju sygjeron tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!
Dr. Kallel flet rrjedhshëm gjuhën Arabe, Frenge dhe Angleze!

sqAlbanian