Dr. Ilir Ahmetgjekaj

Prof. Dr. Ilir Ahmetgjekaj

Neuroradiolog

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu me Dr. Ilirin, neuroradiologun me përvojë shumëvjeqare në përdorimin e metodave imazherike të avansuara. Dr. Iliri është ndër neuroradiologët e parë në Evropë i cili shërben në Klinikën Digjitale. Ai do ndihmon diagnostikimin e tumorve, infarkteve dhe gjakderdhjeve në tru si dhe ndryshimeve tjera në segmentin lumbosacral!

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoi Dr. Ilirit çdo gjë për sëmundjen tuaj dhe të gjitha imazheritë me Rtg, CT, MRI, PET-CT. Dr. Iliri do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do përkujdeset t’ju sigurojë shërbimin më të mirë për shërimin tuaj!