Dr. Dëfrim Koçinaj

Dr. Dëfrim Koçinaj

Kirurg Pediatrik

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu me Dr. Dëfrimin, pa shqetësuar fëmijën, pa pritur në radhë dhe pa lëvizur nga shtëpia. Dr. Dëfrimi është ndër Kirurgët e parë Pediatrik në Evropë i cili do të shërbej në Klinikën Digjitale. Në rast nevoje ai do intervenoj kirurgjikisht për të eliminuar defektet e lindura si kriptorhizmi, hipospadia dhe defektet tjera të lindura tek fëmijët.

Në terminin e rezervuar vetëm për fëmijën tuaj, tregoi Dr. Dëfrimit çdo gjë për sëmundjen e fëmijës suaj! Ai do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mire për fëmijën tuaj!