Dr. Aurora Meta-Dollenberg

Dr. Aurora Meta-Dollenberg

Mjekësi Familjare, Psikoterapeute
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu online me mjeken shqiptare nga Gjermania Dr. Aurora Meta-Dollenberg, specialisten e njohur e Mjekësisë Familjare, Urgjencës dhe Psikoterapisë e cila tani do ofron shërbime online në Klinikën Digjitale.
Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Aurorës çdo gjë për sëmundjen tuaj! Ajo do ju dëgjon me kujdes dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!
Dr. Aurora është poashtu një ndër themelueset dhe Kryetare e Federatës së Mjekëve Shqiptarë në Evropë.