Dr. Ardian Biçaku

Dr. Ardian Biçaku

Radiolog
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Tradita vazhdon, Dr. Ardiani rrjedh nga një familje me traditë dhe kontribut të madh në radiologjinë Kosovare dhe Shqiptare. Dr. Ardiani do ju ndihmon në diagnostikimin e sëmundjes suaj duke përdorur metodat më të sofistikuara imazherike: 3D mamografia dhe tomosinteza digjitale si dhe CT dhe MRI!


Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Ardianit çdo gjë për sëmundjen tuaj, duke përfshirë analizat laboratorike, raportet mjekësore, Rtg imazheritë dhe imazheritë me CT dhe MRI. Ai do dëgjon me kujdes ankesat tuaja dhe do ju sygjeron tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!