ÇKA TË BËJË PËR TË PUSHUAR KOKËDHIMBJEN GJATË SHTATZËNISË!

ÇKA TË BËJË PËR TË PUSHUAR KOKËDHIMBJEN GJATË SHTATZËNISË!

Po. Gjërat më të mira për t’u “marrë” janë koha, lëngjet dhe pushimi!
Sidoqoftë, kokëdhimbjet në shtatzëni duhet të vlerësohen nga mjeku juaj, sepse kokëdhimbjet mund të jenë rezultat i presionit të lartë të gjakut ose shkaqeve të tjera. Pas vlerësimit të gjendjes suaj shëndetësore, mjeku mund t’ju lejojë të përdorni Tylenol (acetaminophen), por jo më shumë se 3 herë në ditë dhe jo më gjatë se 14 ditë! Shmangia e dehidrimit është gjithashtu e dobishme. Mjeku nuk do të lejojë të përdorni Aspirinë ose Ibuprofen ose ndonjë anti-inflamator jo-steroid, sepse ata mund të dëmtojnë fëmijën tuaj. Gjatë vizitës së rregulltë tek gjinekologu, tregoni atij për kokëdhimbjet! Tregoni sa shpesh ju përfundoni duke marrë medikamente për kokëdhimbje dhe sa ndihmojnë ato! Kokëdhimbje e shpeshta janë problem serioz. Për këtë arësye mjeku juaj mund t’ju referoj edhe tek neurologu!
Për të konsultuar mjekun, vizitoni: https://www.klinikadigjitale.net/mjeket/
chevron_left
chevron_right