CILAT JANË SHKAQET E MUNDSHME TË DHIMBJES SË KOKËS TEK FËMIJËT?

CILAT JANË SHKAQET E MUNDSHME TË DHIMBJES SË KOKËS TEK FËMIJËT?

Ka shumë shkaqe të mundshme, përfshirë traumën dhe infeksionin. Diagnostifikimi varet nga simptomet tjera që shfaqen tek fëmija juaj! Sidoqoftë, një shkak i mundshëm i kokëdhimbjeve tek fëmijët (sidomos tek më të rinjët) është dehidrimi. Jepni fëmijës suaj të pini shumë ujë dhe shiqoni sa ndihmon kjo! Nëse dhimbja e kokës nuk ndalon, ose ka simptoma të tjera, vizitoni mjekun tuaj.
Për të konsultuar mjekun, vizitoni: https://www.klinikadigjitale.net/mjeket/
chevron_left
chevron_right