INTELEGJENCA ARTIFICIALE SI MJET NË PËRMIRËSIMIN E DIAGNOZES SË KANCERIT

INTELEGJENCA ARTIFICIALE DHE TRAJTIMI I KANCERIT

Revista shkencore Nature publikon punimin e rëndësishëm të Dr. Matija Snuderl, Neuropatologut të njohur nga Universiteti i New Yorkut, dhe mentorit të Dr. Ekrem Malokut, Neuropatologut të njohur Kosovar në SHBA, tani i angazhuar

VITAMINA D

VITAMINA D

Vitaminat janë substanca për të cilat trupi juaj ka nevojë të rritet dhe zhvillohet normalisht. Vitamina D ndihmon trupin tuaj të absorbojë kalcium. Kalciumi është një nga blloqet kryesore të ndërtimit të kockave. Mungesa e vitaminës D mund

EKZAMINIMI ME PET-CT

EKZAMINIMI ME PET-CT

PET-CT është metodë imazherike që ndërthur teknikat e PET (Tomografia me Emetim të Pozitronit) dhe CT (Tomografia e Kompjuterizuar), dhe siguron informacion më gjithëpërfshirës sesa secili që mund ta sigurojë veçmas. Metoda më e avancuar në botë

PSIKIATRIA DIGJITALE

PSIKIATRIA DIGJITALE

Autor: Dr. Liron Pepshi – Psikiatër
Zoti. F., një menaxher i financave rreth të dyzetave, i cili gjendet në një udhëtim zyrtar mijëra kilometra nga vendbanimi, përjeton një krizë psiqike. Para disa vitesh ky person do të gjendej

MONITORIMI I ZEMRËS ME PAJISJEN MË TË RE NË BOTË!

MONITORIMI I ZEMRËS ME PAJISJEN MË TË RE NË BOTË!

Në Klinikën Digjitale, ofrohet pajisja më e re në botë për monitorimin e zemrës!
Monitoroni zemrën tuaj 24 orë pandërpre, në shtëpi, në shëtitje apo gjatë aktivitetit fizik!
CORTRIUM –

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – KLAMIDIA

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – KLAMIDIA

Jo të gjitha sëmundjet serioze vijnë me simptoma treguese. Ka sëmundje që mund ta kthejnë trupin tuaj në një bombë të kurdisur, ndërsa ju nuk jeni në dijeni të ndonjë rreziku. Gjendje të tilla si

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – TROMBOZA E VENAVE TË THELLA

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – TROMBOZA E VENAVE TË THELLA

Jo të gjitha sëmundjet serioze vijnë me simptoma treguese. Ka sëmundje që mund ta kthejnë trupin tuaj në një bombë të kurdisur, ndërsa ju nuk jeni në dijeni të ndonjë rreziku.

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – HIPERTENSIONI

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – HIPERTENSIONI

Jo të gjitha sëmundjet serioze vijnë me simptoma treguese. Ka sëmundje që mund ta kthejnë trupin tuaj në një bombë të kurdisur, ndërsa ju nuk jeni në dijeni të ndonjë rreziku. Gjendje të tilla si

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – SËMUNDJA HUNTINGTON

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – SËMUNDJA HUNTINGTON

Jo të gjitha sëmundjet serioze vijnë me simptoma treguese. Ka sëmundje që mund ta kthejnë trupin tuaj në një bombë të kurdisur, ndërsa ju nuk jeni në dijeni të ndonjë rreziku. Gjendje të tilla

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – GLAUKOMA

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – GLAUKOMA

Jo të gjitha sëmundjet serioze vijnë me simptoma treguese. Ka sëmundje që mund ta kthejnë trupin tuaj në një bombë të kurdisur, ndërsa ju nuk jeni në dijeni të ndonjë rreziku. Gjendje të tilla si
Next Page »